Navigation
Jūsu grozs

Receptes RSS plūsma

29 Apr Zeltains platpieris
0 136
PagatavošanaRecepte paredzēta liela izmēra zivij un lielākam ēdāju skaitamPlatpieri apcep, panējot divos miltu veidos un cep divu eļļu maisījumā. Šīs vienkāršās viltības ļauj apcept saldētu platpieri burvīga izskata zeltainos gabaliņos, kas, pateicot..
29 Apr Paltuss mīklā
0 179
PagatavošanaLai gan šī veida zivs ķidāšana un sagriešana nav daudz sarežģītāka par kartupeļu tīrīšanu, ēdienus no paltusa nekādi nevar saukt par ikdienišķiem.Zivs gaļa ir sulīga un maiga pat tad, ja cepsiet saldētu fileju nevis svaigi noķertu zivi.Kā..
29 Apr Risotto ar krevetēm un mīdijām
0 120
Pagatavošana1. Katliņā sviestā apcepiet smalki sagrieztus sīpolus līdz tie kļūst mīksti.Ielejiet katliņā glāzi vīna, iemetiet zariņu timiāna, graudu piparus, lauru lapu un ieberiet mīdijas.Pievienojiet sāli.2. Uzlieciet katliņam vāku un saturu vāriet..
29 Apr Cepts jūras asaris koksriekstu pienā
0 107
PagatavošanaSasmalciniet kinzu, sagrieziet gredzenos piparu, noņemiet laima mizu un visu sajauciet.No atlikušajiem laima augļiem izspiediet sulu, pievienojiet sojas mērci, vīnu, kokosriekstu pienu, sāli un visu kopā samaisiet.Zivij veiciet 3 iegriezu..
29 Apr Ketlasis krējuma-diļļu mērcē
0 137
PagatavošanaŠai receptei var izmantot gan liemeņus, gan steikus, gan fileju.Ja izmantosiet veselu zivi, sadaliet to filejās vai steikos.Ieklājiet cepamajā pannā cepamo papīru, uz tā uzlieciet ketlaša filejas vai steikus, uzkaisiet sāli, kaltētas dill..
Rāda no 1 līdz 5 kopā 5 (Kopā lapu - 1)